bitter

sunt chestii care imi lasa un gust amar si ma fac sa ma plimb pe niste stradute intortocheate si pline de tigani… pline de o mizerie pe care la o privire mai atent cred ca o gasim in fiecare din noi… intr-un coltisor intunecheat sau chiar la vedere.  pur si simplu ne pierdem si mie una nu imi e clar unde ar trebui sa ajung sau de ce am ajuns pe stradutele astea. si imi e usor frig dar why stop? there are just some things i can’t put my finger on.

ma opresc si ma rezem de un perete si imi aprind o tigare. mirosul de urina si de gunoi zacut este pregnant dar ma concentrez atat de putin asupra lui. are loc o lupta in creierul meu. ideile si gandurile poarta un duel… de ce?? imi vin in minte mii de versuri si de situatii si de chestii dar nu au nici un sens. am in minte atatea temeri si greseli… imi revin in minte remarci rautacioase si zambete si ironii fine nepreceptibile unui nas neinitiat si imi vin in minte zeci de conversatii si nu au nici un sens. arunc chistocul si plec fara sa am o directie clara sau un plan ceea ce e cel putin neobisnuit daca nu mai mult. nu am chef sa imi fac planuri. imi blochez orice fel de gand si de traire. miroase a vara. when did i get here? acum 5 minute mirosea a urina si acum miroase a vara?

sunt putini oameni pe strada… merg grabiti. oare ei au vreun plan? stiu unde se duc? ma opresc si incep sa studiez un om. e in fara unui bar galagios si vorbeste la telefon. se cearta cu cineva… pare destul de serios. ma intorc si ma prefac ca imi caut ceva in geanta. nu pot auzi ce zice… e prea mare galagie. dar iar incepe o lupta crancena in mintea mea si nu ma mai pot concentra asupra persoanei pe care mi-am ales sa o studiez. it’s getting confusing. chestiile pe care le stiam sunt la fel si totusi cumva sunt rotite la 180 grade. chestii de care eram sigura azi dimineata si ieri nu mai sunt atat de crystal clear. decizii luate cu o vointa de necurmat nu mai par atat de bine puse la punct.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: