sacred…

do we really have anything sacred? avem ceva in care ne refugiem, avem ceva care ne limpezeste gandurile si le domoleste astfel incat ele nu mai curg precum avalansa… dar in acelasi timp avem si ceva nesigur, ceva dramatic, ceva ce ne impinge parca de la spate sa facem lucruri necugetate, impulsive intr-o maniera dureroasa… avem ceva ce ne impinge sa facem rau si sa ne chinuim pe noi insine indiferent de consecinte.. si in clipele alea fugim de tot si de toti, ii impingem pe toti la o parte indiferent de cine sunt si de faptul ca probabil ne vor binele si nu au gresit cu absolut nimic… uitam de lucrul ala “sacred” care ne aduce zambetul pe buze sau macar o doza bunicica de liniste interioara. si redevenim furtuni pline de tunete si de fulgere care se desfasoara in noi… fara sa poata reverbera in afara, furtuni pe care le observa doar cei initiati…

probabil ca ne inchidem uneori prea mult intr-o bula de sapun fara sa ne gandim ce se poate intampla in momentul in care bula aia incepe sa se deformeze… pentru ca asa suntem … impulsivi pana la o limita a masochismului… ne uitam intr-o oglinda fara ca de fapt sa vedem in ea altceva decat vrem sa vedem… si nu e nici un bal mascat si nici o petrecere de halloween… nu suntem costumati dar vedem ce vrem si cum vrem… vedem niste aparente care tin doar de momentul respectiv si suntem mai subiectivi decat ne face noua bine. nu pot traduce ce simt decat in niste cuvinte confuze, insirate fara sens, fara cap si fara coada… cuvinte care nu au nici un fel de sens pentru nimeni.. nu au cum sa aiba sens pentru ca de celeĀ multe ori senzatia din care provin nu are sens decat pentru noi.

si cu toata aparenta constienta pe care o avem asupra acestui lucru incercam in fiecare moment sa facem demonii astia sa plece de langa noi, sa se evapore, incercam sa le infigem un tarus in inima chiar daca stim ca ei vor reveni, chiar daca stim ca sunt imposibil de doborat si toate astea pentru a trage din nou cu ochiul in oglinda aia capcana… pentru ca ea face totul sa para ok, macar pentru cateva clipe si pentru ca ea creeaza dependenta psihica…

Advertisements

4 Comments »

 1. R Said:

  oglinzile aduc numa’ probleme. De la taieturi la ghinion pisi. Cel mai bine e sa te vezi prin ochii altcuiva. E cea mai buna oglinda. De obicei sincera.

 2. jo Said:

  tinand cont ca ma intereseaza viziunea a prea putini oameni (cred ca imi ajung degetele de la o mana), i dare to ask you… what do you see?

 3. R Said:

  well… iti dai seama ca nu am sa iti spun pe blog. It’s cheesy and stupid. Mai mult decat atat, ma bucur ca ma incadrez in cele 5 degete, si sper ca sunt cel din mijloc.

  Take care,
  R.

  • jo Said:

   you’re the finger you choose to be.. i forgot you’re not cheesy, unless you say cupcake :))


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: