lipsa totala de coaie….

asta e o alta boala de care sufera romanul in mod acut si iremediabil, sau nu stiu daca neaparat romanul, dar omul in general. e adevarat ca ne tragem din maimutele, dar parca si alea au umpic mai multa personalitate si o doza mai puternica de caracter incat sa spuna ce nu le convine ca macar alea tipa si fac urat. ei bine nu, omul e cel mai usor de domesticit animal pentru ca in momentul in care a ramas fara coaie faci ce vrei din el. si de ce nu? e atat de usor sa te ascunzi dupa altcineva si dupa fustita lu mamica incat de ce ai avea o parere. si chiar daca ai, de ce ti-ai exprima tu acea parere? e complicat bai, pentru ca dupa aia ar trebui sa iti asumi raspunderea si ar trebui sa ai chiar si cateva argumente acolo cu care sa sustii ce zici.

pai nu e mai simplu sa zica unu care are si coaiele tale in buzunar ceva si tu sa spui:” da, asa e”? ducem o acuta lipsa de caracter si nu stiu daca asta e valabil numai in randul pustilor de 20 de ani sau e o boala transmisa genetic… asta ar fi cu adevarat trist. si aia care au o parere sunt obraznici. aia care nu zic nimic sunt cu bun simt… pentru ca bunul simt se masoara in masura cu care cineva te deranjeaza cu intrebari incomode sau in numarul de pareri originale intr-o masura sau alta.  

ma uit cateodata in jur dezamagita si scarbita de imposibilitatea oamenilor din jurul meu de a iesi din turma si ma gandesc ca unu din astia care isi pastreaza coaiele la naftalina va fi printre aia care ma vor lucra intr-o maniera draguta. pentru ca ei trec neobservati si ajung in posturi care ii depasesc si sunt folositi pe post de marionete pentru ca nu pun absolut nici o problema. nu sunt incomozi ca o sula in coaste.

stiu ca nu se face primavara cu o singura floare, dar data viitoare cand ai ceva de zis spune-o… nu mai zice da asa e, nu mai face glume pe tema respectiva, doare de dragul de a nu spune ce crezi. cere-ti coaiele inapoi.

si nu e numai asta… fa compromisuri, dar nu te schimba… prin compromisuri inteleg chestii minore pe care le faci ca sa nu superi pe cineva, dar tre sa exista reciproce… ma rog am mai vorbit despre asta acu ceva timp…

tema postului asta e ia-ti coaiele inapoi… 😉

Advertisements

2 Comments »

  1. joschilotii Said:

    Bărbatul fără coaie 🙂

    Cu glăsciorul lui voim să ne deştepte pe la amiază…pe mine si pe El 🙂

  2. r Said:

    pisi nu poti sa repari problemele tuturor. transplant de personalitate sau coaie nu se face. stick it up and deal with it. you have better people not to complain about. tevi milu


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: