freak of nature

cand recunosc ca i have issues si ca sunt chestii care ma enerveaza la culme chiar nu exagerez. recunosc de una singura ca am o gramada de fixuri si ca iti zic o data ca nu imi place sa faci aia si a2a oara cand se intampla… explodez (ups)

hmmm…. ce fixuri am? ma intreba cineva acum 2-3 zile (ii paream o persoana perfect normala care nu ar avea asemenea reactii..) dintre ele trebuiesc amintite:

1. nu suport sa imi ia cineva bricheta si sa consume gazu aiurea sau sa scoata foliuta aia de plastic de pe pachet pentru ca tot tutunul se muta la mine in geanta (hurray)

2. ma enerveaza ingrozitor oamenii care imi iau telefonul si incep sa se joace cu slideul… coaie if i don’t do that you don’t do that… nici nu se pune problema sa te apuci sa imi citesti mesaje si sa te holbezi la agenda ( some things are just private)

3. nu imi plac oamenii care vin la tine acasa si incep sa deschida sertare, dulapuri sau sa schimbe locul lucrurilor ( poate am omorat pe cineva si am un cutit plin de sange in noptiera … who knows)

4. imi vine sa fug cand oamenii devin pushy si needy si simt nevoia sa vorbeasca ore in sir la telefon despre nimic… si aia care cred k dupa 2 saptamani sunt cei mai buni prieteni ai mei). in general am observat ca majoritatea oamenilor au tendinta sa calce granita aia care delimiteaza spatiul eu de spatiul eu si altii.. atunci faci pitici pe creier. (da, stiu nu e normal) si cu toate astea cred k vara asta a reprezentat o premiera pentru mine… se stie de ce

5. nu suport ca telefonul sa sune inainte de ora 11… de obicei dorm la ora aia… ( la capitolu asta am fost foarte clara.. telefonul nu prea mai suna la orele alea). au realizat ca sunt cat se poate de tafnoasa cand nu imi fac somnul cum trebuie.

6. prietenii mei sunt prietenii mei si te vei regasi pe shit list daca ai ceva de comentat la adresa lor…

7 bubu e doar a mea si nimeni nu o conduce

astea sunt chestiile de la care pornesc discutiile majore cu oamenii din jurul meu si la care eu nu cedez… cu celelalte exista posibilitatea compromisului.

Advertisements

3 Comments »

 1. hoinarul Said:

  1 am facut… de muuulte ori 😀 si 2 am facut… in parte 😀 si inca traiesc ;;)

 2. Andy Said:

  Auzi .. ca deschid sertare si muta lucruri e una .. mai misto e cand au impresia ca vin la auto-servire, like .. suna la usa, le deschizi, “salut” – “salut”, si se introduc fix in frigider sau se duc la “raftu’ cu alcool” (in cazul meu, tu poate n-ai raftu’ respectiv 😀 ) si suav si finut incep sa “consume” fara sa adreseze nici un alt cuvant.

 3. jo Said:

  @hoinaru tu ai avut un tratament preferential da’ tre sa recunosti ca mereu comentez
  @andy cunosc si categoria aia… dar la capitolu’ ala am reusit sa ii educ cat de cat… 😉


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: