people issues

ocazional gasesc si oameni care nu imi incalca teritoriul si nu imi invadeaza universul intr-un mod neplacut ci in a cosy nice way… :))) imi place vara asta… e dominata de nebunie si de chestii facute in graba, fara nici un fel de premeditare. totul incepe si se termina intr-o secunda, timpul fuge si totusi nu iti dai seama cum si de ce, nu ai timp sa regreti ceva sau sa iti fie dor pentru ca incepe nivelu urmator ca intr-un joc pe calculator din copilarie, de-ala cu cyborgi pe care trebuia sa ii elimini ca sa treci mai departe. si totusi nu calc chiar totul in picioare. am fost destul de stabila vara asta… m-am vazut cu aceeasi oameni mai des de 1 data pe saptamana si i’m still alive and not bored yet. atata timp cat totul e dinamic nu are ce sa se intample.

si cu toate astea am vazut ca lucrurile rele nu sunt anuntate din timp si ca tre sa profiti de tot ce ai acolo pentru ca nu ai de unde sa stii ce o sa ti se intample. oricat de tanar si sanatos ai parea, nu esti safe niciodata si jocul tau se poate termina in secunda urmatoare in agonie si asta cand o privesti din exterior te face sa zici fuck it all… tre sa ma bucur de ce am si sa ignor ce nu imi place mie si sufletelului meu. nu toti oamenii sunt croiti ca sa iti fie tie prieteni pentru ca pur si simplu tie nu iti place de o mare parte din ei, dar aia care iti sunt tie infipti la inimioara…. ei bine pe aia nu ai voie sa ii lasi sa fuga nicaieri … pentru ca nu stii unde or sa fie maine sau unde o sa fii tu maine si cu cine…

ceea ce vreau eu sa zic acum este ca tre sa te bucuri de orice secunda si asta e… mai departe de atat nu mai poti controla… wake me up when september ends….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: