mixed up

maybe things really fade away… te trezesti dimineata si incerci sa invii ceva ce nu mai exista si ii faci un fel de respiratie artificiala si terapie de soc si bagi pastile si tutun si incepi conversatii de cofetarie de dragul vremurilor cand erau chestii spontane si cand nu era nevoie de socuri electrice ca sa pompezi subiecte si ca sa se ajunga la un punct convenabil pentru toata lumea…

uneori poate e mai bine sa lasi o chestie sa moara natural si nu sa tot incerci sa salvezi ceva ce nu mai e acolo, poate ca nu reusesti sa faci decat mai mult rau si ca poate unele chestii nu se mai intorc, nu se remediaza si se pierd undeva in timp. se estompeaza pana ai impresia ca nu au fost acolo niciodata. mai sunt fractiuni care te fac sa te simti ca intr-un deja-vu.. auzi o melodie sau o gluma si persoana aia e acolo si de fapt nu mai e aceeasi persoana. si iar faci terapie soc. uneori cele mai bune chestii raman nespuse pentru ca pentru anumite chestii inca nu s-au inventat cuvinte sau solutii. pur si simplu ce ai nu acopera ce vrei sa zici si mai bine taci.

mi-au trebuit aproape 20 de ani ca sa ajung la concluzia ca anumite lucruri se schimba si ca surogatul nu poate fi la fel de bun ca originalul si ca oricum ai incerca si oricum te-ai da peste cap de 3 ori ca in basme uneori chiar nu e suficient, ca uneori sa te gandesti la o chestie intens nu face decat mai mult rau si ca nu tre sa te uiti in calendar si sa te gandesti ce faceai cu x timp inainte. prea multe coordonate intr-o ecuatie cu prea multe cunoscute nu formeaza o ecuatie pe care s-o rezolvi. uneori nu mai ai ce sa rezolvi pentru ca uneori nu ai ce rezolva. s-au dus si cuvinte, si meditatii si reprize de ras isteric si de plans si petreceri in care bei pana dimineata si faci toate rahaturile posibile, s-au dus si certuri interminabile si discutii fara sens de zeci de minute la telefon si ramai in situatia in care unele lucruri raman mai bine nespuse.

si tragi linie si nu iti dai seama cu ce ai ramas…nu inca, poate intr-o zi o sa stii sau poate niciodata. poate te-ai maturizat sau poate nu o sa faci asta niciodata si poate e chiar mai bine asa. poate nu iti mai pasa de ce a fost, poate ai ramas cu sentimente confuze, poate cu sentimente de care nu credeai ca esti in stare.

pistol cu capse – ioana

Advertisements

1 Comment »

  1. vave Said:

    Nu stiu cum reusesti mereu sa scrii lucruri ce mi se potrivesc perfect. De ceva vreme ma prea regasesc in toate aceste vorbe ale tale… si mi se pare ciudat, un pic prea ciudat. Te imbratisez strans. 😛


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: