mi-am luat si eu nevasta… urata si cam proasta…

cand putem zice ca ceva nu functioneaza? cand ajungi sa zici nu ne potrivim? cat curaj iti trebuia sa spui cuvintele astea destul de banale intr-un alt context.. cuvintele nu sunt complicate in sine… forma pe care le-o oferim e mai greu de pus cap la cap. pentru ca interpretarea cuvintelor e aia care ne da batai de cap si este si cea care le transforma in arme albe. am zis acum catva timp ca mi-e frica de orice forma a cuvintelor. act not talk… cuvintele te ranesc si le interpretezi. le oferi importanta maxima si de obicei cea care iti convine tie.

de multe ori ne complacem intr-o situatie care nu ne mai convine doar pentru ca ne e frica sa facem un pas hotarator. ne e frica sa luam o decizie pentru ca am putea sa regretam asta mai tarziu. daca chestia la care renuntam e mai buna decat orice am putea primi mai tarziu… ne e frica sa riscam, ne e frica de necunoscut… mie mi-e frica de mine si de cuvintele pe care le-as putea auzi…

o conversatie dintre o tipa din metrou si un amic de-al ei m-a pus pe ganduri… ea ii zicea k nu au nimic in comun si nu se potrivesc (se referea la iubitul ei, altul decat ala cu care era). ok si ce ai de gand sa faci? femeile asteapta ca barbatii sa se schimbe, sa fie altfel, se roaga de ei , se umilesc… nu e normal… cat poti da de la tine si totusi sa ramai tu…cat poti adopta din gusturile celui de langa tine fara sa te tradezi si sa te minti…? de ce refuzi sa ai incredere si pornesti din start de la premisa gresita? in prima instanta poti avea incredere pentru ca nu exista nimic de impartit… se zice ca ai tendinta de a judeca oamenii dupa persoana si reactiile tale. de aici deduc ca in momentul in care un om nu are incredere in nimeni, are mult prea multe de ascuns si nu se poate avea incredere in el… asa si cu tipa din metrou… ajungi la concluzia asta dupa ce stai cu respectivu muult timp? la asta se ajunge… de ce cand cunoastem un om nou incercam sa epatam si sa fim cu totul si cu totul altcineva decat suntem? oamenii care fac asta se considera atat de nesemnificativi?

deci mai stati si ganditi-va … chiar ajungem la un moment dat sa zicem… mi-am luat si eu nevasta… urata si cam proasta? 

vama veche – nu am chef azi

Advertisements

2 Comments »

  1. vave Said:

    Este extrem de adevarat ce spui. Este ca un lant, iti trebuie “doar” forta/curaj sa il rupi.

  2. shukar Said:

    In relatiile umane e ca la chimie reactioneaza sau nu reactioneaza…pana la urma omul este un laborator.


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: