remes si caltabosul

desi stirea a facut turul romanie, al televiziunilor si al blogosferei, merita multa atentie. s-a ni. stim destprezentat minunatul filmulet opiniei publice si au iesit scantei. domnilor nu va mai simtiti atat de lezati si nu mai jucati rolul de puritani. stim destul de bine ce cocote sunteti. aud pareri cum ca e o incalcare a drepturilor bietului domn remes. dumnezeule… asta e din categoria mama ce bine o duceam pe vremea lui ceausescu. suntem o tara de oameni debili mintali carora nu le place sa li se arate ca mai si gresesc, carora nu le place sa vada ca lumea in care traiesc nu e chiar asa frumoasa, nu e cum isi doresc.

filmuletul asta, blamat de toata lumea nu aduce nimic nou, cel putin nu din punctul meu de vedere. tot ce e acolo erau banuieli intemeiate. politicienii iau spaga, primesc porci, mananca si caltabosi… “stuntem cu totii o comunitateĀ de vise sfaramate…”

oricum desi tema e dezbatuta la orice colt de strada si de catre toate tipurile de oameni, acestia din urma sunt atat de lasi incat nu-si permit sa emita o opinie. noroc ca mai sunt si oameni care mai au curaj. thumbs up pt rodica culcer si doamna dragotescu. iar pt domnul sassu, stai jos ai 4!

aici filmuletul care nu a avut aprobare sa ajunga la teve:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: