i woke up when september ended…

e un haos total in jur… toti sunt disperati si se poarta de parca incepe un univers nou, total paralel cu existenta anterioara. mama ce chestie importanta… incepe facultatea.. no shit?! un eveniment major… cut the crap… wake up… exista chestii mult mai importante si de care faceti abstractie. am obosit numai ascultand planurile marete. fuck it! de ce trebuie sa fiti atat de implicati si preocupati?

imi aduceti aminte de mine pe vremea cand ma mai interesa ceva. am constatat intre timp ca e o totala risipa de timp si energie asa ca nu-mi mai pasa. scurtele momente de maturitate presupun probleme adevarate, iar in rest sunt imatura si superficiala. nu-mi fac griji, nu-mi fac planuri, n-are rost. impulsul momentului e mai important decat planurile facute cu grija cu ceva timp in urma. de obicei programul ala nu se respecta si nu se va respecta niciodata.

am primit o melodie acum ceva timp cu don’t worry cuz every little thing is gonna be alright. daca nu e il facem noi. dar nu va mai panicati atat. it’s not like the world is ending…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: