invazie de biti

ne ataca spamurile si mailurile de tip lant… trimite asta de 15 ori si o sa ai o surpriza incredibila, placeri nebanuite, o viata sexuala demna de invidiat, 3 copii la harvard, o sa ajungi un mic bill gates (in cazul femeilor o angelina jolie). lucruri incredibile ti se vor intampla, visele devin realitate… STOP!!! nu e o reclama

mai sunt clasicele instant messages cu oameni bolnavi, cu buletine pierdute, cu telefoane pierdute la piata muncii, cu oameni morti, un fel de stirile de la ora 5 in varianta yahoo messenger….

apoi mai exista si mesajele geniale trimise la lista de haicinci. acolo esti anuntat ca gigel69 si-a mai tras 4-5 poze in vacanta pe care si le-a facut singur cu telefonul intr-o baie cand era imbracat cu cel mai frumos tricou al sau. evident ma refer la trend-ul cu de puta madre, traficante si gigolo italiano. da sunt obsedata si ma streseaza… what the fuck!!!! get a life… cui ii pasa de rahaturile voastre?

daca decid sa fac ceva cu viata mea voi face fara mesajele tip lantz, practicate de cineva cu mintea pustoaicei vecinilor mei (care are 5 ani!!). daca doresc sa donez bani ma voi interesa la crucea rosie, patru labute, la sinistrati, daca ai de dat bani nu te refuza. cat despre comentat pozele… pliiiiiiz… dar va rog insistent… get a life, get some friends. ati prins ideea nu?

chiar atat de inactivi social sa fiti incat sa traiti in spatele unui monitor cu tastatura pe post de limba? cineva sa opreasca invazia de biti… cineva sa ne faca din nou fericiti (traducerea libera este… redescoperiti latura umana si go out and play)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: